Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Fløy til sølv

NM i kroppsflyging


Ole G. Sørensen
Skrevet av: Ole G. Sørensen
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 22.04.2016. Sist endret: 22.04.2016 12:09:11


Elise Torgrimsen og Espen Wigemyr fra Kjevik fallskjermklubb kom hjem med medaljer fra NM i innendørs fallskjermhopping.


VOSS: - Vi er veldig fornøyd med sølv. Det var landslaget som vant og de gjør dette på heltid, mens vi er fire småbarnsmødre som begynte å trene i januar, forteller Elise Torgrimsen.

Sammen med de tre andre på laget «Team Butterfly», blant dem Kari Traa, tok de sølv i både NM og Nordisk mesterskap i vindtunnelen på Voss i helga.

- Det var veldig gøy. Vi er det eneste jentelaget i Norden tror jeg, sier Torgrimsen. De vant konkurransen Vertical formation skydive, der det handler om å utføre diverse triks og formasjoner i lufta.

- Lufta blåses i 250 kilometer i timen så hver minste bevegelse vil få kroppen til å bevege seg. Derfor er det veldig krevende å lage formasjoner, forteller Torgrimsen, som den siste tiden har reist til Voss annenhver helg for å trene med resten av laget.

Elise Torgrimsen, som her holdes opp ned av lagvenninne Kari Traa, tok sølv med laget sitt Team Butterfly. Foto: Privat

Torgrimsen har hoppet i fallskjerm i ti år og Team Butterfly skal også delta i NM i fallskjermhopping i august.

- Det fine med vindtunnelene er at man får trent mye og at vi kan gjøre det hele året. En time i vindtunnel tilsvarer 60 fallskjermhopp, sier Torgrimsen.

Hvorfor gjør du dette?

- Det begynte med fallskjermhopping og det var på grunn av adrenalinet, frihetsfølelsen og følelsen av å mestre et element vi ikke er ment til å være i. Nå som vi konkurrer sammen er det også veldig sosialt.

I tillegg til Torgrimsen deltok også Espen Wigemyr og Lars Haukom fra Kjevik fallskjermklubb, og Wigemyr tok bronse med sitt lag.

Espen Wigemyr, her flyvende utendørs, tok også medalje under NM på Voss. Foto: Privat


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse