Hva betyr din hobby for deg?Foto: Fredrik Fjellvang

Publisert: 04.05.2016. Sist endret: 04.05.2016 14:22:01


Vi spør folk på gata hva de mener


Ali Hassan (17) Skolelev, fra Hellemyr

- Hobbyen min er fotball, jeg elsker fotball og det er alt jeg gjør på fritida. Jeg satser på fotballkarrieren min, men det blir litt vanskelig med skole og fotball samtidig. Fotball er viktig for meg fordi jeg holder kroppen min aktiv, spesielt når det er såpass høyt tempo og seriøst.


Daniel Ingebretsen (17) Skoleelev, fra Søgne
- Min hobby er å produserer elektronisk musikk. Dette bruker jeg mye tid på sammen med manageren min i Fjords Management. Det betyr mye for meg å kunne lage min egen musikk. Når jeg holder på er jeg i min egen lille verden.


Andrej Kurnyaev (29) Student, fra Kvadraturen
- Fotball er min hobby, og det betyr mye for meg fordi jeg føler meg som en del av et lag. Det føles bra i kropper etter jeg har trent. Jeg har sett mye fotball på TV siden jeg var liten.


Abdisaid Jr. (21) Student fra Kvadraturen
- Min hobby er basket. Jeg liker alt med basket. Det er noe spesielt med sporten, f.eks baskets historie. Det er svært populært med basket i hjemlandet mitt, Somalia.


Meron Wiz (20) Student, fra Kvadraturen
- La meg bare si at her i Norge har jeg fått mange flere muligheter til å interessere meg for ting enn jeg hadde i hjemlandet mitt. Jeg liker å jobbe og trene. Da får jeg god helse.


Eva Ellingsberg (52) Helsesekretær, fra Øvrebø
- Jeg er glad i å strikke, for da kan jeg være kreativ. Det er noe med det å få ting til, og å f.eks kunne gi det videre i gaver. Gjennom jobben min tar vi i bruk strikking for å aktivisere pasientene. Det er god miljøterapi.


Hanne Bjørnstad (16) Skoleelev, fra Konsmo
- Min hobby er vel egentlig å være med venner. Da er jeg sosial, og det betyr mye for meg. Det er trygt å ha venner rundt seg. Jeg har også en kjæreste, hvis det kan kalles en hobby.


Tonje Reiersdal (17) Skoleelev, fra Åseral
- Mine hobber er fotball og hest. Det er veldig spennende å drive på med. Jeg har jo også venner som jeg er en del med. Det er viktig å føle at jeg er i aktivitet.


Malin Håland (16) Skoleelev, fra Konsmo
- Jeg spiller håndball, og det får jeg masse trening ut av. Det er også sosialt, og jeg har mange av vennene mine der. Det er fint at jeg kan ha det gøy, samtidig som jeg får trent.


Kai Victor Hagen (48) Førsteamanuensis i restaurantledelse, fra Stavanger
- Jeg jobber med å forske på mat og drikke, så du kan si jeg jobber med interessen min. Akkurat nå jobber jeg med et prosjekt rettet mot de eldre. Jeg syntes det er viktig med gode måltidsopplevelser for alle mennesker.


Marit Schaldemose (43) Miljøarbeider/Kunstfagslærer, fra Søgne
- Min hobby er maleri. Det handler om å få uttrykt sine indre bilder. Når jeg filosoferer får jeg slike bilder. Det er godt å få det uttrykt på dette viset. Andre gjør det gjennom musikk, jeg gjør det gjennom malerier.


Eirik Hauge (16) Skoleelev, fra Hellemyr
- Musikk er min største hobby. Jeg går på musikklinja ved Vågsbygd Videregående Skole, og trives veldig godt der. Jeg er vokst opp i en musikalsk familie.