Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Hvor liker du best å gå på tur?


Skrevet av: Arne Lunde
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 15.03.2017. Sist endret: 15.03.2017 09:17:23


Vi har besøkt Strai barnehage, avdelingene Neglespretten og Sokkelesten.


Ukens spørsmål: Hvor liker du best å gå på tur?


Natalia Stallemo 5 år

-Til lavvoen, den er i skogen, det er litt langt å gå fra barnehagen. Vi har med mat som vi spiser, noen ganger inne i lavvoen og noen ganger utenfor. Det er en kjempebratt bakke opp til lavvoen, det er mange steiner der. Det er kanskje litt lenge siden vi har vært der nå. Vi går tur til Klatrebakken også, vi hadde akekonkurranse der.


Daniel Toreid Eriksen 5 år

-Til Klatrebakken, det er litt langt å gå dit. Vi leker dyrepark, jeg har vært slange og Jens pleier å være løve. Vi lager akebakke og rutsjebane. Vi har laget snøslott også. Jeg liker å gå tur til lavvoen også, og til den hemmelige plassen. Til den hemmelige plassen går jeg sammen med mamma og pappa og med de andre i barnehagen. Men ikke med bamsene og apene.


Jens Tobiassen 5 år

--Til Klatrebakken, der klatrer vi i trærne. Jeg husker ikke noe mer. Vi går ganske ofte tur dit. Vi går til lavvoen også, det er ganske langt å gå. Vi sitter inne i lavvoen og spiser. Vi plukker blåbær også, vi bare spiser de med en gang. Vi balanserer på en slags ronse også, jeg har aldri falt ned.


Darian Kurda 5 år

-Jeg liker best å gå tur der de store dyrene er. Jeg er løve, for jeg er med i løveklubben. Jeg har sett en ekte løve i Dyreparken. Den sov i sola. Jeg går tur til lavvoen også. Der er det noen hvite steiner, det var Joachim som fant de. Vi fant en skatt i sjørøverskuta også, det var frukt som noen voksne hadde lagt der. Det var en vannmelon der. Vi hadde kart som vi gikk etter for å finne skatten.


Emil Andre Bliksvær 5 år

-Jeg er på tur i Oslo, til båten. Der har jeg vært med mamma og pappa og Sebastian. Båten er blå. Jeg liker å leke i båten, jeg elsker det. Jeg leker Sabeltann. Båten ligger på sand. Jeg liker å være i Kristiansand også. Vi går i skogen og spiller fotball. Ved lavvoen klatrer jeg i fjellet. Jeg har litt høydeskrekk. Vi fisker også.


Ingeborg Nilsen 5 år
-Jeg liker å gå tur til lavvoen, der kan vi ronse. Vi spiser maten inne i lavvoen. Vi går opp en bratt bakke for å komme dit. Det er røde bånd i trærne. Det er gjørme og vann der sånn at jeg kan lage sølekaker. Vi går til Klatrebakken også, der kan vi klatre i steinene og lage akebakke.


Madelen Torjussen 5 1/2 år

-Til lavvoen, vi spiser mat i lavvoteltet. Vi leker også, og vi går over ei bro over gjørma. Det er et steinhus der som vi kan leke i, og vi kan klatre i noen trær med tau i.


Even Lærum Andersen 5 år

-Vi går tur til lavvoen, der leker vi og klatrer i fjellet. Nils er fjellklatrer og han bor i nord-Norge. Jeg har vært og besøkt ham, jeg må ta to fly for å komme dit. Jeg klatra bare litt, men Nils kom helt til toppen. Jeg skal klatre mer og høyere når jeg blir syv år. Øve gjør mester.

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse