Blir daglig leder i Donn

Per Christian Osmundsen til Donn


Publisert: 16.03.2017. Sist endret: 16.03.2017 12:10:41


Donn har ansatt daglig leder i full stilling. Jobben gikk til en tidligere Start-spiller.


- Klubben har lenge vært i tvil om det var nok arbeidsoppgaver til å lønne en person 100 prosent, men har kommet til at det beste for klubben fremover. Dette vil være en aktiv person rundt og i klubben, melder Olav Hægeland, sportslig leder i FK Donn, i en pressemelding.

Mannen som får oppgaven er den tidligere Start- og Vigør-spilleren Per Christian Osmundsen. Han kommer fra jobb i Scan Sport, der han har jobbet siden 2013.

Osmundsen, som på banen var kjent for sitt voldsomme tilslag med venstrebeinet, spilte for Donns naboer, Start, på midten av 90-tallet. De siste årene har han også vært aktiv som trener for sine sønner i Start.

- Arbeidet skal være daglig drift, ansvarlig for sponsorer og tett oppfølging av våre gode samarbeidspartnere. Donn ønsker å utvikle seg videre som en aktiv klubb, nettopp med en daglig leder på plass i klubblokalene. Det å skape et godt miljø rundt Donnhuset og på Kongsgård er viktig, sier Hægeland.

Donn stiller i år med tre herrelag, i fjerde-, femte- og sjettedivisjon, samt et nystartet damelag i tredjedivisjon. Hægeland opplyser at det å styrke ungdomsavdelingen i klubben blir en viktig oppgave for den nye lederen.

Osmundsen vil starte i jobben 1. april.