Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

- Jeg er utrolig letta

Sonja Drangsholt klar for VM


Ole G. Sørensen
Skrevet av: Ole G. Sørensen
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 20.03.2017. Sist endret: 20.03.2017 14:01:39


Sonja Drangsholt fikk gode nyheter etter kneoperasjonen. Nå lever VM-drømmen videre.


Forrige uke skrev vi om Sonja Drangsholt (21) fra Tveit som er tatt ut til å representere USA i VM i amerikansk fotball i sommer.

Les den saken her.

Kristiansand Gladiators- og Chicago Force- spilleren hadde jobbet i flere år for å nå sitt store mål. Kort tid etter at hun fikk beskjed om at hun var med i troppen, ble hun skadet under en trening med Gladiators i Kristiansand. Dermed var både VM-drømmen og sesongen i den amerikanske ligaen i fare.

Men etter å ha våknet fra narkosen etter operasjonen torsdag, fikk Drangsholt gode nyheter.

- Det var ikke mulig å redde minisken, så de bare ryddet opp i kneet. Det betyr at jeg kan komme meg tilbake i trening i løpet av tre-fire uker, forteller Drangsholt.

En operasjon der de hadde prøvd å sy sammen menisken igjen ville trolig holdt henne på sidelinjen i cirka 12 uker, og dermed også lagt VM-drømmen i grus.

- Jeg er utrolig letta nå. Det var fantastisk å få den beskjeden etter at jeg våknet etter operasjonen. Det kom noen tårer da. Det at drømmen lever videre er utrolig deilig!

Nå skal hun ta det litt med ro, før hun begynner med opptrening.

- Etter min plan skal jeg være klar igjen om fire uker, da mister jeg kun en kamp i serien. Men jeg må jo ta det gradvis og passe på at jeg ikke blir skadet på ny, sier hun.

Planen var å reise til Chicago og slutte seg til lagvenninnene i Chicago Force torsdag denne uka.

- Jeg får se om jeg reiser nå, eller venter en uke til, men jeg ser frem til å reise over igjen, sier Drangsholt, som har spilt for Chicago Force de to siste sesongene, om våren og sommeren, i tillegg til å spille for Kristiansand Gladiators’ damelag om høsten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse