Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Hvor gammel må man være for å gifte seg?»


Skrevet av: Arne Lunde
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 20.04.2017. Sist endret: 20.04.2017 12:52:39


Vi har besøkt Klokkerstua barnehage i Vennesla


Kristin Synnøve Nilsen 5 år


- De må være voksne. Jeg tror jeg vil gifte meg når jeg blir voksen, jeg tror jeg må være åtte år. Jeg har kjæreste, han heter Oscar og han går i barnehagen. Jeg tror jeg skal gifte meg med ham.

Matias Guthormsen 5 år


- Jeg vet ikke helt. Jeg har kjæreste, det er Tilla. Jeg må vente i fem år. Når jeg er 10 år kan jeg gifte meg med Tilla. Vi leker sammen, hver dag. Hun er den greieste i barnehagen.

Tilla Brister 5 ½ år


- Nei, det vet jeg ikke helt. Jeg tror kanskje du må være seks år. Jeg er kjæreste med Matias. Jeg skal gifte meg med Matias når jeg er seks år, og fem år, det er på ordentlig. Vi skal gifte oss alle steder, ute og inne. Det er gøy å gifte seg, det gøyeste er å danse. Vi nusser også, vi har gjort det mange ganger. Det gøyeste er å leke. Vi leker masse forskjellig.

Christian Aron Ask Hansen 5 år


- Jeg vet ikke helt, 39 eller 38 år. Da gifta pappa seg med mamma. Jeg vil gifte meg når jeg blir dobbelt så stor som pappa og jeg er 39 år gammel. Når vi gifter oss får vi ring på fingeren. Pappa har ring på fingeren.

Henry Abrahamsen 5 år


- Det vet jeg ikke. Jeg tror ikke jeg skal gifte meg. De som gifter seg er forelska. Jeg er ikke forelska og jeg skal ikke ha kjæreste. Jeg tror jeg skal ha barn, men jeg vet ikke hvor mange.

Elias Belazerg-Jensen 5 år


- Jeg vet ikke. Åtte år, kanskje. Jeg vil ikke gifte meg og jeg har ikke kjæreste. Jeg tror det er litt kjedelig å gifte seg. Det er litt kjedelig å vente så lenge.

Perle Antonie Lilløy Kallevik 5 år


- Nei, det vet jeg ikke. Jeg leker med babyer i barnehagen. Jeg synes det er gøyest å legge dem til å sove. Jeg liker å leke mamma og pappa.

Estelle Nystøl 4 år


 - Det vet jeg ikke. Jeg tror det er gøy å gifte seg. De kysser, det ser litt dumt ut. Jeg tror jeg vil kysse hvis jeg gifter meg. Jeg tror jeg må vente veldig lenge for å gifte meg. Jeg skal gifte meg hjemme.
Les også: Hva liker du best å gjøre når det er snør og vinter?


Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse