Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Tar sats mot LarvikFoto: AV ERLEND SKARSHOLT IVERSEN
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 11.05.2017. Sist endret: 11.05.2017 10:10:00


Vipers-spillerne ser fram til folkefest i Aquarama når Larvik tar turen torsdag 18. mai i den første av to finalekamper i sluttspillet.


AQUARAMA: - Vi tar med oss at vi har slått dem før, og at det definitivt er mulig igjen. Så er det egentlig bare å spille vårt spill, og spiller vi det bra, så tror jeg vi har gode muligheter, forteller Thorey Rosa Stefansdottir, som blir en nøkkelspiller på kanten mot Larvik.
Etter å ha tapt med to mål mot Storhamar på bortebane i den første semifinalekampen måtte Vipers vinne med tre eller flere mål i returoppgjøret forrige uke. De vant med ti mål og ble med det klare for to finalekamper mot Larvik.
- Det var kjempegøy og slå Storhamar sist, og det var ekstremt trykk i hallen her. Vi tar med oss den gode stemningen i laget videre inn mot finalene, og det kanongode forsvar- og keeperspillet vi hadde, særlig i andre omgang. Det er slutten av sesongen så den gode fysiske formen vi har blir også viktig, mener Stefansdottir. 

- EN EKSTRA GULROT

Linn Jørum Sulland har vært med på mye gjennom sin karriere som håndballspiller. Hun gleder seg til å spille mot det som har vært Norges beste lag i en årrekke.
- Det blir som alltid tøft. Det er det beste laget og de som vant seriegullet. Dette er som en ekstra gulrot for oss, for nå er alle våre mål oppnådd. Vi får spille mot et utrolig godt lag på slutten av sesongen og vi får se hvor langt vi har kommet som lag.
Sist Vipers møtte Larvik ble det en sensasjonell seier til de rosakledde. Om det skal skje igjen tror Sulland mye må klaffe.
- Vi må spille bra og ha mange spillere som har en topp dag. Sist vi møtte dem løp vi fra dem til tider og det er noe vi må fortsette med. Mulighetene våre ligger i å vinne kontraspillet.

 RUTINERT: Linn Jørum Sulland blir en viktig brikke for Vipers mot Larvik. Her i ferd med å fyre avgårde et skudd.

LARVIK MÅ UNDERPRESTERE

Trener i Vipers, Kenneth Gabrielsen, ser virkelig frem til det som blir en folkefest i Aquarama.
- Det ble utsolgt på fire dager. Mot Storhamar var det 1550 tilskuere som skapte utrolig liv. Nå blir det over 2300. Alt av stå- og sitteplasser er solgt. Det blir en helt fantastisk ramme.
- Hvordan skal dere gå seirende ut av disse to kampene?
- Jeg tror det blir i tøffeste laget å slå Larvik over to kamper. Dette er det siste mange av spillerne på det laget gjør sammen, og de kommer til å mobilisere noe voldsomt for å gi oss rundjuling. Dette er en bonus for oss, og vi skal gå på banen og gjøre vårt desidert beste. Kanskje får vi dem litt ut av fatning og har en sjanse, men jeg så dem mot Byåsen sist, og de er fortsatt noen hakk foran alle andre lag i Norge. Hvis vi skal vinne, må nok Larvik underprestere, avslutter Gabrielsen.

ØNSKER REVANSJ

Trener for Larvik, Tor Odvar Moen, er veldig optimistisk før finalene mot Vipers.
- Det er åpenbart en tittel vi vil ha. Vi kommer til å gjøre absolutt alt det vi kan for at sluttspillseieren ender i Larvik. Det har vært målsettingen vår i år og selv om vi har hatt litt skader, så har vi et bra lag som er i stand til å vinne sluttspillet.
- Da vi møtte dem sist fikk vi skade på Sandra i mål samme dag. Vi hadde også en forferdelig første omgang bakover, og slapp inn veldig mye mål som vi vanligvis ikke pleier. Da ble det stress framover også.
Moen ser fram til første kamp i Kristiansand, og forteller at utgangspunktet før siste finalekamp er klokkeklart.
- Vi skal vinne i Kristiansand. Det er alltid gøy å spille kamper i Aquarama. Det har stort sett alltid vært fullsatt når vi har vært der, og nå er det finale i tillegg. Det er god stemning og det er akkurat slik spillerne vil ha det, sier Moen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse