Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Anbefaler fuglekvitter til folket


Heidi Ditlefsen
Skrevet av: Heidi Ditlefsen
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 15.06.2017. Sist endret: 15.06.2017 14:08:09


Anne Cathrine Albert glemmer aldri utendørskonserten med Andrea Bocelli, men elsker også vårens orkester. Hennes anbefaling er derfor å laste ned en app med fuglelyder.
Anne Cathrine Albert (48), tekstforfatter og butikkleder på Dampbageriet.
Bosted: Randesund /  Sivilstand: Gift Hva er du opptatt med for tiden?

- Jeg har akkurat landet forestillingen «Hjerter nær havet» som ble satt opp på Kilden. Kreativiteten sniker seg sakte innover igjen, en fantastisk følelse. Så hvem vet hva det neste blir?

Kulturopplevelsen du aldri glemmer?
- Utendørskonsert med Andrea Bocelli, en sterk og magisk opplevelse. Under stjernehimmelen satt jeg, måne lyste fred mens den store scenen var kledd opp med et fantastisk symfoniorkester, et kor, et titalls fakler og kveldens store vert " Andrea Bocelli.

Hva har du på veggen hjemme?
- Vi er begge veldig begeistret for våre lokale kunstnere som Per Fronth, Oscar Jansen, Frank Brunner og Kjell Nupen. Motiver med hav, himmel og lys er kilder til oppbyggelse i en travel hverdag.
Om morgenen faller øynene mine på håndskrevne kort og vakre bilder fra familie og venner på kjøkkenveggen. Det er stor glede.

Hva synes du er det beste med kulturlivet i Kristiansand?
- Kulturlivet blomstrer i Kristiansand, ikke minst som følge av miljøet på og rundt UiA. Tenk på alt vi har rett rundt oss. Fra konserter på holmer og skjær til store verk ved Kilden teater " og konserthus, festivaler og små intimkonserter. Jeg er takknemlig for å bo akkurat her.

Hvilken låt hører du aller mest på for tiden?
- «Theme From The Onedin Line» med London Symphony Orchestra. Den er så mektig. Musikker er en svært viktig del av livet og den leder mitt hjerte gjennom alle livets store følelser. Så takk Gud for musikken!

Hvilken kulturpersonlighet i hele verden - død eller levende - ville du helst spist en bedre middag med?
- En middag med Kahlil Gibran som skrev «Profeten» ville vært mitt valg. Et menneske som skriver så klokt, varmt og lidenskapelig om de evige menneskelige problemer under alle himmelstrøk. Trenger jeg si mer?

Hva er din kulturelle kjepphest?
- Tenk om alle mennesker kunne finne styrke i kunstens verden på sin måte. Når de trenger det og når de ikke vet at de trenger det.

Hvilken app på mobilen din vil du anbefale til andre kulturinteresserte?
- Jeg elsker vårens orkester ute i naturen så min anbefaling er fugleappen Whatbird. Trykk ned, lukk øynene og drøm stort. 

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse