Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Hva er ditt verste ferieminne?Foto: og tekst: Fredrik Fjellvang
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 12.07.2017. Sist endret: 15.08.2017 08:54:37


Ukas spørsmål på baksiden av avisen.Mats Øieren (54)
kommunikasjonssjef fra Hønefoss

- En gang vi var i Vestfold og hadde leid oss en campinghytte. Den hytta var så ille. Den var bare mørk og trist. Jeg tror faktisk at hele hytta ble revet rett etter vi hadde vært der. Det var ikke bra i det hele tatt.


Erna Garvold (60)
livsnyter fra Grim

- Det var da jeg var ni år gammel og satt i en Morris. Jeg husker vi skulle til Rauland. Jeg satt altså i midten bak i den bilen, og turen var et mareritt. Alt gikk galt �" og jeg fikk skylden siden jeg var eldste barn.


Kjell Nesland (56)
vaktmester fra Grim

- Som Start-supporter har jeg kun gått glipp av fem hjemmekamper siden 1972. Men denne gangen var jeg på bortetur til Lerkendal i Trondheim. Det sto 1-0 til pause etter scoring av Tore Løvland. Kampen endte 5-1 til Rosenborg, og jeg var eneste Start-supporter på stadion. Da var det godt å komme hjem.


Max Bielefeld (19)
student fra Tyskland

- Jeg var på tur til Seychellene og vi hadde booket oss inn på et dyrt hotell. Men da vi da kom frem viste det seg at det var helt grusomt. Det var masse insekter og bare helt fælt. Det endte med at vi byttet hotell.


Pauline Teuber (19)
student fra Tyskland

- Det er lenge siden, men jeg husker en hendelse fra da jeg var fire år gammel. Jeg mistet Mamma på stranden. Jeg gikk langs stranden en god stund, før jeg plutselig tisset på meg i buksen. Det var grusomt.


Alexander Arnesen (18)
skoleelev fra Tømmerstø

- Det må være da jeg fikk et arr i pannen for rundt en uke siden. Jeg husker rett og slett ingen verdens ting av hvordan dette skjedde. Grunnen til det er nok et litt for stort inntak av alkohol.

20170712_142519_erna_bjaarstad.jpg
Erna Bjaarstad (67)
pensjonist fra Lund

- Det var på 70-80-tallet da vi kjørte ned Autobahn i Tyskland med to barn bak. Jeg ville komme meg så langt ned i Europa som mulig på kortest mulig tid, husker jeg. En kveld kom vi til en landsby hvor alt av hoteller var utsolgt. Det endte med at vi sov i en park, mens barna sov i bilen. Vi lærte av dette.


Emilie Brunsman (16)
skoleelev fra Tinnheia

- Det må være sist ferie jeg var på. Vi var i Danmark, og det regnet hver eneste dag. Vi hadde egentlig planer om å bade, men det endte med at vi spilte kort inne i stedet. Vi gjorde sånne typiske «inneting».
Nikolay Avenstroup (19)
avgangselev ved KKG fra Hellemyr

- Det må være da jeg var 10 år og var på ferie i Tyrkia. Jeg og min lillebror skulle hente noe på hotellrommet. På vei ned igjen stoppet heisen, og vi måtte tilkalle hjelp. Vi ventet lenge og kom oss til slutt ut, men det var en lei opplevelse.


Heine Brouwer (19)
avgangselev ved KKG fra Hellemyr

- I fjor sommer da jeg var på tur til Rhodos med en god gjeng kamerater. Jeg ble tidlig syk og lå inne på hotellrommet fire av dagene. Det var kjipt, men resten av turen var veldig gøy da. Det må sies.


Benjamin Voreland (19)
grinder fra Hellemyr

- Jeg skulle ut å fly og hadde selvfølgelig klart å legge passet i den innsjekkede kofferten min. Jeg hadde heller ikke annen legitimasjon. Ikke nok med det, for etter å ha snakket meg igjennom kontrollene klarte jeg å kaste opp inne på flyet. Ikke mye gøy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse