Hvordan påvirker været deg?


Skrevet av: - -
Foto: og tekst: Fredrik Fjellvang

Publisert: 03.08.2017. Sist endret: 03.08.2017 10:03:59


Hildur Danielsen Hellesvik (70)

pensjonist fra Kvadraturen

- Jeg blir glad når sola skinner, det er alltid så deilig. Da vil jeg bare gå ut. Men jeg tåler regn også, altså. Det må til for at ting skal kunne gro. Sånn er det ellers i livet også.

Zhilwan Manburi (23)

student fra Kvadraturen

- Jeg kom nettopp tilbake til Kristiansand etter å vært hjemme i sommer. Hjemme har det vært skikkelig fint de siste ukene. Det har vært sydenvær. Jeg håper at det gode været fortsetter her i Kristiansand.

Alexander Segerstrøm (21)

bartender fra Tønsberg

- Jeg er en vintermann, jeg. Jeg liker rett og slett vinteren best. Det er altfor varmt om sommeren. Jeg er litt barnslig av meg, og liker å leke i snøen.

Geir Hagan (25)

nyutdannet lærer fra Bergen

- Det regner mye i Bergen, men vi trives godt. I sommer har vi imidlertid fulgt solen. Når det er fint vær liker jeg best å være ute, helst på stranda. Jeg er også glad i spille Pokemon Go.

Asgeir Grøneg Hartveit (54)

selvstendig næringsdrivende fra Kvadraturen

- Jeg er i bedre humør når det er sol. Jeg har mer energi da. I tillegg er det også mange forventninger knyttet mot sommeren. Jeg synes også at høsten kan være en fin tid. Jeg bryr meg lite om været, og tar det som det kommer.

Sofie Reisænen (20)

student fra Kristiansand/Oslo

- Jeg føler jeg blir påvirket litt av været, men da handler det i større grad om hva jeg gjør enn hvordan humøret er. Jeg liker smeigedagene best! Jeg elsker å bade, så om det er fint vær bader jeg i sjøen. Hvis ikke tar jeg turen til Aquarama.

Jon Henrik Sverdrup Lund (19)

avgangselev ved KKG fra Hellemyr

- Man ønsker jo alltid at det skal være fint vær og sol. Det er da det er best å være ute, enten om det er på løkka eller på sjøen. Det er også når sola skinner at det frister mer med et par pils med gutta.

Jon Lønne (63)

på trygd fra Alefjær

- Sommeren i år har vært dårlig. Jeg har vært en tur i Kambodsja, da jeg har kone der. Der er det godt og varmt, og da blir humøret mitt også deretter. Jeg liker ikke når været er dårlig.

Anita Kao Men (18)

lærling fra Vennesla

- Det er gøyest når det er sol. Da er jeg på stranda, spiller volleyball og bader. Det er egentlig ikke så mye å gjøre når det regner.

Erling Flo Kleppe (18)

lærling fra Andøya

- Været påvirker meg egentlig ikke så mye, i den forstand at man alltid finner på noe uansett. Fint vær betyr hytta og båt, mens dårlig vær betyr kino. Snø betyr ski. Været som er nå er jeg veldig fornøyd med!

Svein Hovin (46)

jobber i Støren Treindustri fra Hovin

- Man må alltid bare innrette seg etter været. Jeg lever fint med all slags vær. Hvis det regner, så betyr det godt fiskevær. Da fisker vi ørret. Å klage på været hjelper ingenting!

Helene Jensen (16)

skoleelev fra Vågsbygd

- Hvis det er sol blir jeg sykt glad og har lyst å være ute med venner og grille eller gjøre noe koselig, men hvis det regner og er overskyet, får jeg mindre energi og vil egentlig bare være inne å se på serier og slappe av.

Les også:

Hva gjør du helst når sola skinner