Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Rosa romjulsfest!


Ole G. Sørensen
Skrevet av: Ole G. Sørensen
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 09.11.2017. Sist endret: 09.11.2017 11:16:54


To dager før rakettene går i været blir det nå cupfinalefest for Vipers. Endelig er et lag fra Kristiansand klar for cupfinale! Det er sjelden kost. Start har som kjent aldri vært i en cupfinale, mens Donns fotballkvinner, og Vipers og KIF har vært i en cupfinale hver. KIFs håndballherrer fra 1980 er eneste lag fra Kristiansand som har vunnet en cupfinale i håndball eller fotball. Det er egentlig en ganske trist statistikk.

Men det kan Vipers fort gjøre noe med. Uansett om det er Stabæk eller Larvik som blir motstander, og når du leser dette så er det klart, så vil Vipers være favoritter til å sikre seg sin første tittel noensinne.
Larvik står med ni strake NM-titler, og har vunnet 14 av de siste 15. De slo også Vipers suverent da de møttes i finalen i 2010. Men nå er styrkeforholdet endret.
Det viste Vipers for alvor da de banket Storhamar, trolig deres største konkurrent i norsk håndball for øyeblikket, for andre gang på få dager. På bortebane.

Denne høsten har de rosa vist at de har et nivå inne som ingen av de andre lagene i Norge er i nærheten av.
Derfor topper de også tabellen til tross for at de har vært gjennom noen uker med et knalltøft kampprogram. Vipers-spillerne får heller ikke tid til å suge på cupfinalekaramellen, allerede fredag venter et knalltøft oppgjør mot det franske storlaget Metz i Champions League. Da får de målt seg mot et av de aller beste lagene i Europa.
Laget har fått kjenne at nivået i Europa er tøffere enn i hjemlig liga, og den erfaringen er viktig å ta med seg. Neste år vil laget trolig være langt bedre rustet til å hevde seg i Europa.

Men uansett hva man konkurrerer i, så er det titler og pokaler som gjelder.
Nå har Vipers muligheten til å sikre seg sin første av det jeg tror og håper kan bli mange pokaler de neste årene. Nå kan klubben endelig få betalt, i edelt metall, for den enorme innsatsen som er lagt ned på og utenfor banen de siste årene.

Vi håper kristiansands-publikummet kjenner sin besøkelsestid og reiser inn for å farge Oslo Spektrum rosa 29. desember.
For det cupgullet skal med hjem til Kristiansand!

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse