Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Hva syns du om forslaget til ny Start-logo?

FOLK PÅ GATAFoto: Michael Selbekk
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Publisert: 09.11.2017. Sist endret: 09.11.2017 14:03:42Andreas Hopen (23)
Lund, student

- Den er ikke særlig pen, og jeg syns ikke den representerer Start som klubb. Man ser ikke den logoen der og tenker «Start». Den er upersonlig, rar, og ikke heller særlig vakker.
Kjell Ingebrethsen (59)
Bystranda, selger

- Hvis det er meninga at det skal være en ny tid, så syns jeg det er helt greit. Så lenge vi spiller i gult og svart, og spiller på Sør Arena, så kommer jeg på kamp.
Tormod Skomedal (72)
Hellemyr, pensjonist

- Jeg klarer ikke se noen løve, uansett hvor hardt jeg prøver. De bør beholde den gamle, og hvis de skal bytte så kan de ikke bytte til noe så stygt.
Henrik Gill (21)
Flekkerøy, student

- Jeg syns det er innafor å bytte til en ny logo når de nå skal fornye klubben litt, med opprykk og nye eiere. Men selve logoen ser ikke særlig bra ut, selv om jeg er enig i at den bør bli gul og svart.
Anne Grete Drange (72)
Tangen, psykisk helsehjelp

- Jeg syns ikke så mye om den. Den gamle var jo fin som den var? Bortsett fra fargen da, blå og hvit er jo ikke riktige farger for en logo. Men det er de fargene den er kjent i, og vi kan i hvert fall ikke bytte til det her.
Torbjørn Olsen (48)
Odderhei, VVS-ingeniør

- Nå ser jeg løven for første gang, faktisk. Jeg syns den er forferdelig. Det er jo bare rot i forhold til den gode gamle vimpelen. Nå har vi hatt vimpelen i over 100 år, så hvorfor bytte?
Maren Stiland (23)
Lindesnes, sykepleier

- Oi. Jeg ser at det er en løve. Nei, det var litt teit. Jeg er ikke så fotballinteressert, men jeg forbinder ikke denne logoen med Start. Men om det blir denne, så tenker jeg folk kommer til å bli vant med den etter hvert uansett.
May-Lill Wesenlund (52)
Kvadraturen

- Nei… Det er jo ikke Start, det her. Det har med tradisjon å gjøre. Hva skal det her forestille? Jeg syns de burde beholde vimpelen, for meg er det tradisjon.
Astrid-Marie Indergård (51)
Batnfjordsøra, massør

- Jeg syns den er litt kul. Det er noe helt annet enn vimpelen, men samtidig er det noe nytt. Kanskje de trenger å fornye seg litt på flere måter, for å komme seg i gang igjen? Jeg syns den er litt artig.
Hans Bjerkemo (75)
Troms, pensjonist

- Det ser ut som et kinesisk tegn, men det skal liksom forestille en løve? La nå logoen forbli som den er. Det betyr masse for lokalbefolkninga, så selv om jeg ikke er herfra syns jeg de kan beholde den.

Hannah Waskaas Lien (21)
Skien, lærerstudent

- Hæ? Åja, nå ser jeg løven! Først så det jo ut som et kommuneskjold, eller noe. Den er litt kul når du først forstår den, men det er jo ikke så lett å se hva det er. Hvis de skal bytte bør de komme med noe bedre.
Kristoffer Adams (23)
Moss, kundekonsulent

- Veldig utradisjonell, og litt vanskelig å tyde hva det skal forestille. Den minner meg om Juventus sin logo. Kanskje de prøver å bli litt mer moderne, men da burde de ikke endre så mye på den.
Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

 
 
 
 

Annonse ↓

Annonse