Hvilken julegave glemmer du aldri?Foto: og tekst: Kamilla Aabel

Publisert: 06.12.2017. Sist endret: 06.12.2017 11:40:09


Ukas spørsmål på baksiden av avisen.Anne Berit Grønnesby (68)
Nord-Trøndelag, pensjonist

Jeg fikk en sovedukke en gang for mange år siden. Det var spesielt fordi vi hadde dårlig råd på den tiden. Det var utrolig stort for meg, og noe jeg husker utrolig godt.


Randi Moi (41)
Mosby, hjemmeværende husmor

Den gangen jeg fikk ring og øredobber av min mann. Vi hadde ikke vært lenge sammen, så det var stort for meg. Det var hvitt gull med diamanter, utrolig stas.


Elisabeth Finnvik (29)
Kristiansand, mammapermisjon

Den gangen jeg fikk snowboard i en søppelsekk. Hadde ikke forventet å få det da jeg ikke hadde ønsket meg det, så det kom litt ut av det blå. Men det var veldig hyggelig.


Marlin Markussen (17)
Vågsbygd, skoleelev

Den mest spesielle gaven for meg må være velværeproduktene og pengene jeg fikk av min tante.


Aud Nilsen (62)
Flekkerøy, pensjonist

Jeg fikk ei steikepanne av eks-mannen. Den var stor med høye kanter og jeg hadde ikke forventet ei så fin panne. Jeg ble så glad for den. Min søster hadde aldri sett noen bli så glad for ei steikepanne før.


Per Aanonsen (69)
Kristiansand, pensjonist

Jeg fikk en bamse som min farmor hadde laget av en gammel vinterkåpe da jeg var seks-syv år gammel. Det betydde masse for meg på den tiden, men den betyr enda mer for meg nå etter at jeg fant den igjen etter alle disse årene.


Mette Gundersen (45)
Grim, politiker

Da jeg var 13-14 år gammel fikk jeg en One Piece til jul. Den var rød og sort rutete, som var hypermoderne, skikkelig siste skrik. Samtidig hadde jeg belte, hansker, øredobber og sløyfe som var i neon farger. Da var jeg klar for grendehuset i Voiebyen.


Kelly Maylan Lervik (25)
Kristiansand, sykepleier

Da jeg var 15 år fikk jeg en ridegenser av min far. Jeg hadde ikke ønsket meg noe til jul det året. Han hadde funnet på det helt selv, og det glemmer jeg aldri. Genseren har jeg ennå.


Tonje Hammersbøen (27)
Kristiansand, mammapermisjon

Da mannen min kjøpte fancy øredobber til meg. Måten han ga gaven på var helt spesiell. Han hadde pakket det inn med en bamse som holdt esken med øredobbene i.


Malin Frestad Nygaard (26)
Søm, mammapermisjon

Da mannen min planla tur til Milano. Det var en veldig fin gave. Samtidig som vi da fikk muligheten til å bruke masse tid sammen på ferie.


Jorunn Johansen (73)
Oslo, pensjonist

Den gangen da jeg fikk rødrevepels som jeg ikke passet. Samtidig fikk jeg en rev som lå midt på sengen, med den fine halen rundt. Det endte med at jeg solgte revepelsen og kjøpte en bruktbil for pengene.


Birgitte Maaike Feddersen (19)
Lund, butikkmedarbeider

Da jeg var liten ønsket jeg meg en gul støvsuger til jul. Det endte med at jeg fikk støvsugeren og jeg støvsugde rundt over alt med den på julaften. Jeg ble veldig glad og ville vise at jeg kunne være voksen.