Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse
Dagen derpå-mat

Dagen derpå-mat

Den eneste sikre måten å unngå hang-over på er å drikke mindre og stoppe i tide når man befinner seg i lystig lag. Men litt god mat kan også hjelpe.

 
Rebelske Mira

Rebelske Mira

Mira Svartnes Thorsen ble en gang spurt hvordan hun klarte gjøre alt hun gjør. - Fordi jeg ikke eier samvittighet, svarte Mira.

 
Det smaker av fugl!

Det smaker av fugl!

Akkurat som til en rypemiddag spiller sausen en sentral rolle for smaksopplevelsen når Kåre Nikolaisen serverer den atskillig mindre kjente fuglen rugde.

 
 
Til ungdommen!

Til ungdommen!

Det er mye negativt fokus rundt den yngre garde i byen vår for tida. Vi hører om brutale gjenger som reker rundt, tøffe episoder med slag og spark, og villbasser med ferdselsforbud.

Annonse ↓

Annonse