Annonse ↓

Annonse

Annonse ↓

Annonse

Kjapp, hvit kyllingpizza

Kjapp, hvit kyllingpizza


Oppskrift av Maja Marum som driver matbloggen Lungoland.wordpress.com

 

 

Kokkens kommentar:

Er du klar for noe skikkelig kjesk til middag som kan etes med godt samvete? Well, how bout dat pizza? Jeg er ikke glad i å bake, ei heller lage deig, så derfor er jeg så freidig at jeg bruker LEFSER som bunn. Yes sir I do. Og de er perfekt tynne. Derfor tar det også ca. 10 minutter fra du begynner å lage til pizzaen er rykende varm og diggimon ut fra ovnen.

Og herremann; har du ikke prøvd å droppe tomatsausen før, er det jammen meg på tide, for det er dødla godt.

 

4 P I Z Z A E R

Du trenger: 

  • Tortillalefser (= pizzabunn)
  • 2 kyllingfilet
  • 6 ss creme fraiche
  • 4 ss grønn pesto
  • 2 sopp
  • Jalapenos
  • Ost (f.eks Norwegia og Parmesan)
  • Ruccola

Du gjør: 

  1. Stek kylling og sopp med salt og pepper i panna.
  2. Bland sammen pizzasausen: Creme fraiche, pesto og finhakket jalapenos (3-4 stk).
  3. Smør lefsa med saus og topp med masse raspet ost, kylling, sopp og jalapenos.
  4. Stek i ovnen på 225 grader i 5-8 minutter. Topp med ruccola og server.
Skikkelig njudelig og lettvint – håbå det s

Del på Facebook Del på Twitter Del på Google+

Annonse ↓

Annonse